Vi jobber for tiden med musikkvideo

Vi jobber for tiden med musikkvideo til låten "here with me". En stor takk til alle de inviterte som kom på den private konserten våres for å gjennomføre deler av video innspillingen, takk :) Vi vil publisere videoen så snart den er redigert ferdig og klar for verden. 

Lagt til flere bilder

Har oppdatert med noen flere bilder fra forskjellige anledninger. Håper de faller i smak. Vil prøve å legge ut flere bilder etter hvert som jeg får gått gjennom alle bildene vi har liggende over alt:)

Ny webside

Hei, takk for at du klikket deg inn på dorian.no og at du lese blog-posten... det betyr at du faktisk bryr deg om hva vi driver med og musikken vår  - Takk! Vel vi har vært uten webside en stund, kun benyttet Facebook (som også er bra), men vi tenke det var på tide å få opp en webside fra 2016. Vi vil prøve å fylle den med blog innlegg og innhold ut over året. Ellers er vi kjempe glade for å ha sluppet to singler i desember 2015. Vi har fått kjempe bra tilbakemeldinger fra fan's så vi er veldig stolte over hva vi har oppnådd. Vi ønsker å spille LIVE i år så det er det vi jobber med nå, men kan samtidig avsløre at vi jobber med flere låter som vi har som mål å komme ut med i 2016. ;)